Over mij

Leuk dat je langskomt op mijn blog! Hier vind je een stukje over mij en mijn blog. Ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat, of mij volgt op facebook!

Ik ben Marjolein, bioloog, liefhebber van natuur en lekker eten. Ik heb een tijdlang een blog bijgehouden over mijn studentenkeuken maar omdat ik geen student meer ben, is het tijd voor iets anders. Iets nieuws.

Tijd voor een frisse nieuwe start op een nieuwe website (deze dus!). Wat je hier gaat vinden zijn recepten voor dagelijkse maaltijden. Voor lekkere koekjes, taartjes en toetjes. Maar vooral voor hoofdgerechten, want dat is wat ik dagelijks kook. Ik kook graag zonder poespas, zonder pakjes en zakjes en als het even kan staat het eten in een half uurtje op tafel. En ondanks dat ik geen student meer ben, is mijn budget nog steeds niet groot. Als docente blijken de miljoenen nog niet direct binnen te stromen…

Kortom: Back to basic, zonder poespas, goedkoop, simpel, lekker en snel. En soms een uitspatting naar een gerecht wat langer duurt om klaar te maken, of wat niet direct goedkoop is. Maar dat zien we vanzelf.

 

FacebookTwitterGoogle+Share

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *